Holding List

Outline

腎臓病の基本の食事
おいしく減塩&低たんぱく
富野康日己監修 牧野直子料理制作
学研プラス
2020/06/09
9784058011690
The cover image is from "Kinokuniya".
By clicking the image, the detailed page of the online store, Kinokuniya, is displayed.

Status Information

Detail

Jpn. or Foreign
和書
Titles 腎臓病の基本の食事 おいしく減塩&低たんぱく
Author 富野康日己監修 牧野直子料理制作
Author No. Tom
Publisher 学研プラス
Pub. Date 2020/06/09
Classification 1
494.93
Price 1,300
Page 159p
Size 24cm
ISBN 9784058011690
Shelf Code
01 第一書庫一階
Notes 初版: 学研パブリッシング 2014年刊 参考文献: [p.9]
Contents Note 1 ST:改訂新版腎臓病の基本の食事

Holding List

Holding1 items
  • 1
    Label
    • Classification 1494.93
    • Author No.Tom
    • Volume No.
    Registration No.

    98486

     
    Shelf Code
    第一書庫一階